ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΗΦΙΣΟΥ 92, Τ.Κ. 12132  ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 
Τηλ.: 210 - 5735000 
e-mail: large@extra-large.gr

 

 ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 

 Δευτέρα           10.00 – 16.00
  Τρίτη               10.00 – 14.00 
                        17.00 - 20.30

Τετάρτη           10.00 – 16.00
Πέμπτη            10.00 – 14.00
                        17.00 - 20.30

Παρασκευή     10.00 – 14.00
                        17.00 - 20.30

Σάββατο          10.00 – 16.00Βρισκόμαστε μεταξύ Γέφυρας Ροσινιόλ και Γέφυρας Κολοκυνθούς, στο ρεύμα καθόδου προς Πειραιά. Κοντά στο super market Σκλαβενίτη, παραπλεύρως του βρεφικού καταστήματος Λητώ.
 
Με συγκοινωνία:
1)    Από το κέντρο Αθήνας: Με το τρόλεϊ 12 από Ζάππειο, Πανεπιστήμιο, Ομόνοια, αποβιβάζεστε στη στάση Γέφυρα Κολοκυνθούς (Παναγίτσα), περπατάτε περίπου 200 μέτρα προς Λαμία.    
2)    Από το σταθμό μετρό Αγ. Αντώνιος Περιστέρι: Με το τρόλευ 12 ή το λεωφορείο Α13 προς Αθήνα, κατεβαίνετε στη στάση Γέφυρα και περπατάτε περίπου 200 μέτρα προς Λαμία.  
3)    Από τους Αγ. Αναργύρους: Με το λεωφορείο 420 (Πειραιάς – Αγ. Ανάργυροι). Κατεβαίνετε στη στάση Σκλαβενίτη και περπατάτε με κατεύθυνση προς Πειραιά περίπου 50 μέτρα.  
4)    Από τα ΚΤΕΛ Κηφισού :  Παίρνετε το λεωφορείο 420 Πειραιάς – Αγ. Ανάργυροι που έχει στάση επί της Λεωφόρου Κηφισού έξω από τα ΚΤΕΛ. Κατεβαίνετε στη στάση Σκλαβενίτης, περνάτε απέναντι από την αερογέφυρα και περπατάτε με κατεύθυνση προς Πειραιά για περίπου 50 μέτρα.  
Με ΙΧ:  
1.   Από  Α θ ή ν α: 
Α) Από το κέντρο της Αθήνας παίρνετε την οδό Λένορμαν, στη διασταύρωση με την Λ. Κηφισού (Γέφυρα Κολοκυνθούς) στρίβετε δεξιά προς Λαμία. Παραμένετε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού και στα επόμενα φανάρια (Γέφυρα Ροσινιόλ) κάνετε αναστροφή αριστερά για να βγείτε στο ρεύμα καθόδου προς Πειραιά. Θα μας βρείτε μετά το super market Σκλαβενίτη (δίπλα στο κατάστημα βρεφικών λητώ).
Β) Από το κέντρο της Αθήνας παίρνετε τη Δυρραχίου και στην συμβολή με τη Λ. Κηφισού (Γέφυρα Ροσινιόλ) στρίβετε αριστερά, ακολουθείτε τον παράδρομο της Εθνικής Οδού για περίπου 500 μέτρα στο ρεύμα καθόδου προς Πειραιά. Θα μας βρείτε μετά το super market Σκλαβενίτη (δίπλα στο κατάστημα βρεφικών λητώ).
2.    Από  Β ό ρ ε ι α  Προάστεια, Λαμία:
Κατεβαίνετε την Εθνική Οδό, περνάτε την διάβαση της Αχαρνών και μετά τις τρεις γέφυρες κρατάτε την δεξιά λωρίδα. Συναντάτε στο ύψος της Γέφυρας Ροσινιόλ (όπου αριστερά σας είναι το Super Market ΓΑΛΑΞΙΑΣ και δεξιά σας είναι η αντιπροσωπεία της Ford ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ) από την μία μεριά της καθόδου ως την άλλη μια πράσινη τεράστια ταμπέλα που γράφει (έξοδος) για Περιστέρι/Αθήνα.  Εκεί βγαίνετε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού και συνεχίζετε ευθεία. Περνάτε το φανάρι του Super Market Lidl, συνεχίζετε ευθεία μπροστά από την SATO και τον ΟΠΑΠ. Θα μας βρείτε μετά το super market Σκλαβενίτη (δίπλα στο κατάστημα βρεφικών λητώ). 
Από την Αττική Οδό:  Βγαίνετε στην έξοδο Νο 8 με κατεύθυνση προς Πειραιά …. KAI ακολουθείτε τις παραπάνω οδηγίες πώς να έρθετε από Βόρεια Προάστεια.
3.   Από  Ν ό τ ι α  Προάστεια, Πειραιά:
Ανεβαίνετε την Εθνική Οδό προς Κηφισιά, συνεχίζετε μετά τα ΚΤΕΛ του Κηφισού και την Γέφυρα Κολοκυνθούς, παραμένετε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού και στην συμβολή με την Δυρραχίου (γέφυρα Ροσινιόλ, δεύτερα φανάρια μετά τα ΚΤΕΛ) κάνετε αναστροφή για το ρεύμα καθόδου προς Πειραιά. Εκεί κρατάτε τον παράδρομο της Εθνικής Οδού και συνεχίζετε ευθεία μπροστά από την SATO και τον ΟΠΑΠ. Θα μας βρείτε μετά το super market Σκλαβενίτη (δίπλα στο κατάστημα βρεφικών λητώ).  
4.    Από  Δ υ τ ι κ ά  Προάστεια, Ελευσίνα, Κόρινθο:
Από την Λεωφόρο Καβάλας στρίβετε αριστερά στην Λεωφόρο Κηφισού (Εθνική Οδός προς Λαμία).  Περνάτε την πρώτη γέφυρα που θα συναντήσετε (Γέφυρα Κολοκυνθούς) και μετά βγαίνετε στον παράδρομο της Εθνικής και στην συμβολή με την Δυρραχίου (γέφυρα Ροσινιόλ, δεύτερα φανάρια μετά τα ΚΤΕΛ) κάνετε αναστροφή για να μπείτε στο ρεύμα προς Πειραιά. Θα μας βρείτε μετά το super market Σκλαβενίτη (δίπλα στο κατάστημα βρεφικών λητώ).  

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
TOP
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Extra Large έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης;
Συνδεθείτε εδώ:
Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα, Τετάρτη, Σαββάτο 10.00 - 16.00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10.00 - 14.00 & 17.00 - 20.30