Πρωτοπόροι της ιδέας για την ίδρυση ενός μεγάλου πολυκαταστήματος ρούχων, εσωρούχων & υποδημάτων, αποκλειστικά με ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ για τις εύσωμες κυρίες και τους εύσωμους άνδρες που να εξυπηρετεί την Αθήνα και κατ' επέκταση ολόκληρη την Ελλάδα.
 

Ξεκινήσαμε το 2002 ανοίγοντας το κατάστημα στη οδό Κηφισού 92 στο Περιστέρι, σε κτίριο 2.500 τ.μ., με το διακριτικό τίτλο EXTRA LARGE 

Η πολύχρονη εμπειρία μας στα ρούχα ανδρικά & γυναικεία είναι εγγύηση της καλής ποιότητας των εμπορευμάτων, των μοντέρνων σχεδίων, των προσιτών τιμών & η παρουσία τεχνικού, εγγυάται την καλή εφαρμογή στα ρούχα.

Τα είδη μας καλύπτουν τα μεγαλύτερα μεγέθη που υπάρχουν σε ρούχα. Γυναικεία φτάνουμε από το XL μέχρι 10 XL και στα ανδρικά φτάνουμε από το νούμερο 54 έως το 90 νούμερο ή στα 12ΧL. Αντίστοιχα και στα εσώρουχα. Στα παπούτσια τα γυναικεία φτάνουμε έως 46 νούμερο και στα ανδρικά έως 55 νούμερο.

Είμαστε  το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟ πολυκατάστημα της Ελλάδας, με εμπορεύματα από XL μέχρι & 12XL.

Διαθέτουμε την μεγαλύτερη ποικιλία ρούχων, ανδρικών  & γυναικείων, ελληνικών & εισαγώμενων στους μεγαλύτερους χώρους.

Υπερέχουμε και το λέμε με καμάρι, για το εξαιρετικό και άψογο service στους πελάτες μας. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο, γελαστό & ακούραστο. Επισκεπτόμενοι το κατάστημά μας, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε στο χώρο σας, σε φιλικό περιβάλλον.


 
TOP
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Extra Large έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης;
Συνδεθείτε εδώ:
Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα, Τετάρτη, Σαββάτο 10.00 - 16.00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10.00 - 14.00 & 17.00 - 20.30